MENU

Smørrebrød, Anretninger & Drikkevarer

Sildene

Andet godt fra havet

Kød & Fjerkræ

De Grønne

De lune

Oste

De søde

Anretninger

  • Julefrokost

    • 2 slags sild
    • Fiskefilet med remoulade
    • Gravad laks med sennepsdressing
    • Sylte med sennep og rødbeder
    • ”Hønsesalat” af Gråsten unghane
    • Lun leverpostej med bacon
    • Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål

    Minimum 2 couverter


    Til anretningen kan der tilkøbes:

    • Røget ål med røræg Kr. 65,-
    • And med rødkål Kr. 65,-
    • Æbleflæsk Kr. 45,-
    • Ost Kr. 45,-
    • Ris à l’amande med kirsebærsauce Kr. 45,-
    • 315,-
    pr. couvert
  • Den Store Julefrokost

    • 2 slags sild
    • Fiskefilet med remoulade
    • Gravad laks med sennepsdressing
    • Ferskrøget laks fra Fanø, med trøffelrøræg
    • Sylte med rødbeder og sennep
    • Anderillette med tranebærkompot
    • Æbleflæsk
    • Tartelet med høns i asparges
    • Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål
    • Ris à l’amande med kirsebærsauce

    Minimum 4 couverter


    Til anretningen kan der tilkøbes

    • Røget ål med røræg Kr. 65,-
    • And med rødkål Kr. 65,-
    • Ost Kr. 45,-
    • 450,-
    pr. couvert
  • 3 retters Julefrokostmenu

    • Gravad laks med sennepsdressing
    • Flæskesteg med rødkål, brød og smør
    • Ris à l’amande med kirsebærsauce
    • 325,-
    pr. couvert

Aften Menu

  • Andestegsmenu

    Gravad laks
    Andesteg med klassisk tilbehør
    Ris a l’amande med kirsebærsauce​

    Forret og hoved ret kr. 395,-
    Hovedret og dessert kr. 375,-

    • 450,-
    3 retter
  • Julefrokost

    • 2 slags sild
    • Fiskefilet med remoulade
    • Gravad laks med sennepsdressing
    • Sylte med sennep og rødbeder
    • ”Hønsesalat” af Gråsten unghane
    • Lun leverpostej med bacon
    • Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål

    Minimum 2 couverter


    Til anretningen kan der tilkøbes:

    • Røget ål med røræg Kr. 65,-
    • And med rødkål Kr. 65,-
    • Æbleflæsk Kr. 45,-
    • Ost Kr. 45,-
    • Ris à l’amande med kirsebærsauce Kr. 45,-
    • 315,-
    pr. couvert
  • Den Store Julefrokost

    • 2 slags sild
    • Fiskefilet med remoulade
    • Gravad laks med sennepsdressing
    • Ferskrøget laks fra Fanø, med trøffelrøræg
    • Sylte med rødbeder og sennep
    • Anderillette med tranebærkompot
    • Æbleflæsk
    • Tartelet med høns i asparges
    • Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål
    • Ris à l’amande med kirsebærsauce

    Minimum 4 couverter


    Til anretningen kan der tilkøbes

    • Røget ål med røræg Kr. 65,-
    • And med rødkål Kr. 65,-
    • Ost Kr. 45,-
    • 450,-
    pr. couvert
  0,25l    0,4l    0,5l   
kr. 34,-   kr. 64,-
kr. 36,-   kr. 66,-
kr. 44,- kr. 72,-  
     
    0,33l  
Tuborg Classic   kr. 43,-
  kr. 43,-
     
  0,25l   0,33l   0,5l  
  kr. 65,-  
  kr. 65,-  
    kr. 85,-
    kr. 95,-
  kr. 65,-  
  kr. 65,-  
    kr. 85,-
    kr. 95,-
  kr. 65,-  
kr. 48,-    
     
  kr. 34,-  
  kr. 36,-  
  kr. 35,-  
     
     
   
pr. person kr. 40,-
pr. kop kr. 37,-
pr. kop kr. 49,-
   
   
pr. person kr. 40,-
   
  kr. 75,-
   
  kr. 54,-
fra kr. 45,-
2cl    1/1 flaske  
kr. 32,- kr. 795,-
   
kr. 35,- kr. 895,-
   
   
kr. 55,-  
   
   
Glas   1/1 fl  
   
  kr. 325,-
  kr. 695,-
   
   
kr. 80,- kr. 325,-
kr. 85,- kr. 375,-
kr. 80,- kr. 350,-
  kr. 450,-
   
   
kr. 70,- kr. 325,-
   
   
kr. 85,- kr. 375,-
kr. 70,- kr. 325,-
kr. 80,-

kr. 350,-

kr. 80,- kr. 350,-
  kr. 525,-
   
5cl   1/1 fl  
kr. 55,- kr. 450,-
  kr. 425,-
  kr. 105,-
   

Et par eksempler på selskabsmenuer:

  • Eksempel 1

    Ristet pighvar med skaldyrsbisque 

    Helstegt kalvemørbrad med årstidens garniture og morkelcrème

    Dessert tilpasset årstiden.

    • Price525,-
    pr. couvert
  • Eksempel 2

    Fersk røget laks fra Fanø med friskostcrème, radiser og syltet rødløg.

    Langtidsstegt oksefilet med årstidens garniture, bearnaise- og bordelaisesauce.

    Dessert tilpasset årstiden

    • Price475,-
    pr. couvert
Fra ca. 1. maj til Sct. Hans har vi også et aspargeskort med hvide asparges fra Søren Wiuff. Forretterne kan byttes med en af aspargesretterne mod et tillæg. Vi kan lave alt incl. arrangement med velkomst, ¼ fl. hvidvin, ½ fl. rødvin og 1 glas dessertvin samt kaffe. Vi kan tilbyde flere forskellige vinmenuer og prislag. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Jule åbent

Åbningstider til og med 30. december:
mandag – lørdag kl. 11.30 – 17.00
Køkken til kl.15.00

Dog lukket 24.- 26. december
og 31. december – 2. januar 2018
Alle dage inkl.

De kan afholde forretningsmiddage eller private mærkedage i restauranten om aftenen mod forudbestilling.
(fra 25 couverter)

Vi kan lave færdige alt inklusive tilbud med menu og vine, eller vi kan opfylde Deres egne ønsker
Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms